AP Servis podporuje projekt Obědy pro děti. Přidáte se?

Tisíce školáků v Česku neobědvají se svými kamarády. Jejich rodiče na to bohužel nemají dostatek peněz. Díky Obědům pro děti můžete i vy dopřát potřebným pár malých zázraků.

Jak Obědy pro děti fungují?

Jde o charitativní projekt obecně prospěšné společnosti WOMEN FOR WOMEN. Od roku 2013 umožnil obědvat ve školních jídelnách více než 10 000 potřebných dětí. Jde o  vybrané rodiny, které se školami bezproblémově spolupracují. Jen nemají dost peněz na to, aby mohli své děti poslat na školní obědy nebo akce.

„Pár malých zázraků“ si zaslouží každý školák

Školní oběd neznamená pro děti „jen“ jídlo. Je to součást dětství. Nemuset jít hned po škole domů. Zůstat ještě chvíli s kamarády a užít si bezstarostné chvíle štěstí.

Sympatické principy projektu

  • Jednoduchost a efektivita
  • Rychlá a adresná pomoc
  • Anonymita žáků i rodičů
  • Součinnost se školou
  • Do poslední koruny

Charitativní projekt WOMEN for WOMEN, který akci zastřešuje, podporuje ženy v nouzi a pomáhá jim najít nový domov. Právě do programu podporovaného bydlení jsme ve spolupráci s výrobcem Whirlpool věnovali nové spotřebiče. Od března 2017 podporujeme i Obědy pro děti.

Chcete přispět také? Pomůže jakýkoliv dar

Už 25Kč příspěvek umožní jednomu školákovi usednout k teplé polévce a vydatnému hlavnímu chodu. 125Kč příspěvek stačí na celý týden a 500 Kč dokonce na měsíc obědů pro jednoho školáka.

Číslo transparentního účtu společnosti: 888 555 999/5500

Na tomto účtu můžete sledovat čerpání prostředků, které ze 100 % míří na úhradu školních obědů potřebných dětí. Všechny informace včetně kontaktů najdete na stránkách www.obedyprodeti.cz.