Nerezové spotřebiče iXelium™: 3 výhody, pro které si je zamilujete

Bojíte se, že se vaše nerezové spotřebiče poškrábou už během prvního týdne a do roka jejich barva zmatní? Nesnášíte drhnutí špíny a přichycených zbytků? Sáhněte po produktech s kouzelným slovíčkem iXelium™ v názvu a těchto problémů se bát nemusíte.

Co je povrch iXelium™ od značky Whirlpool?

iXelium™ je patentovaná povrchová úprava nerezových spotřebičů Whirlpool. K její výrobě se používá unikátní nanotechnologie. iXelium™ zaručuje vysokou odolnost proti chemickému i mechanickému působení.

Základní princip je přitom jednoduchý. Na povrchu spotřebiče se vytvoří ochranná bariéra, která minimalizuje riziko poškrábání a zároveň zajistí stálobarevnost nerezu. „Nestárnoucí“ povrch už najdete u mnoha typů spotřebičů do kuchyně – od varných desek až po digestoře.

1.  Nerezové spotřebiče neztrácejí lesk a nezežloutnou

Nelíbí se vám, jak staré spotřebiče časem mění barvu? U produktů, které se pyšní povrchovou úpravou iXelium™, nic takového nehrozí. Zachovají si stejnou barvu a lesk, jako byste si je právě pořídili.

2.  Až 17× větší odolnost proti poškrábání

Tradiční nerezový povrch obyčejnějších spotřebičů často není dostatečně chráněný proti škrábancům. Pak stačí, když o ně nedopatřením zavadíte kuchyňským náčiním, nebo nešetrně přemístíte hrnec, a problém je na světě.

O produktech iXelium™ to ale neplatí. Ty mají povrch 17× odolnější proti vnějším vlivům a poškrábání. Navíc jim nevadí ani střídání horka a chladu: Spotřebiče iXelium™ jsou totiž 11× odolnější vůči teplotní zátěži.

3.  Čištění? Úžasně jednoduché

Na čištění je iXelium™ hotovým požeháním. Jen tak něco se k němu nepřichytí a nevyžaduje ani žádnou zvláštní péči. Nemusíte kupovat žádné speciální přípravky, stačí obyčejná houbička s trochou vlažné vody nebo kapkou mycího prostředku. Vše pohodlně očistíte pouze s pomocí přírodních, neagresivních detergentů, které nezatěžují životní prostředí.

Zaujali jsme vás? Vyberte si novou nerezovou mikrovlnku, varnou desku nebo vestavnou troubu.