Pračky a sušičky Supreme Care: 7 vlastností, kterými válcují konkurenty

Sháníte novou pračku či sušičku? Seznamte se s prvotřídními kousky řady Supreme Care. Zamilujete si je pro jejich neuvěřitelně tichý motor a extra šetrné zacházení s prádlem.

Představíme vám nejdůležitější technologie, funkce a programy, kterými se spotřebiče Supreme Care pyšní. Kromě intuitivního ovládání a krásného designu Absolute mají totiž v rukávu i další trumfy.

Společné výhody praček i sušiček Supreme Care

1.   Inteligentní technologie 6. smysl spoří energii, vodu i čas

Pračky a sušičky řady Supreme Care mají 6. smysl, který se postará o perfektně čisté a suché prádlo. Tato senzorová technologie automaticky vyhodnotí množství náplně a podle toho nastaví parametry cyklu. Tím zajistí ten nejlepší výsledek a zároveň zabrání zbytečnému plýtvání vody a energie. Díky tomu nemusíte čekat, až budete mít doma plný koš prádla. Klidně můžete prát či sušit i poloviční náplň.

2.   Technologie SoftMoveTM zaručuje úžasně šetrné praní i sušení

Spotřebiče této řady nabízejí i šikovnou technologii SoftMoveTM. Ta přizpůsobuje pohyby bubnu typu náplně. Snižuje namáhání a poškozování vláken a o oděvy tak pečuje velmi jemně. Přitom vyčistí a vysuší prádlo rychle a efektivně.

Výhody praček Supreme Care

3.   Tichý motor pračky téměř neuslyšíte

Pračky Supreme Care jsou vybaveny úžasně tichým a spolehlivým motorem s technologií ZEN. Ten pracuje tak tiše, že můžete prát i uprostřed hluboké noci. Ani odstřeďování vás nevzbudí! Nevyužívá totiž k přenosu kinetické energie klasický řemen. Motor s proměnlivými otáčkami řídí speciální elektronika a má přímé připojení k bubnu. Díky tomu pračka nehlučí ani nevibruje.

Na konci roku 2014 byly pračky Supreme Care označeny jako vůbec nejtišší na trhu. A výrobce za ně dává ruku do ohně – na motor ZEN získáte automaticky 20letou záruku.

4.   S PrecisionCleanTM spotřebujete jen minimum pracích prostředků

Pračky Supreme Care jsou nejenom tiché, ale i úžasně úsporné. Může za to kombinace technologií SprayWash a SprayRinse, které spočívají v přímém vstřikování vody s pracím práškem nebo aviváží skrze trysky v bubnu. Směs proniká hluboko do vláken oděvů a praní je díky tomu účinnější a úspornější. Sníží se jak spotřeba vody a energie, tak i pracích prostředků.

Výhody sušiček Supreme Care

5.   Sušička s 3DryTechnologyTM prádlo jemně vysuší a nepomuchlá

Sušičky Supreme Care mají také spoustu předností – výkonná tepelná čerpadla nebo systém 3D Airflow, který zajišťuje rovnoměrné proudění vzduchu. Uvnitř spotřebiče jsou vzduchové trysky, které spolu s novým typem zvedačů vytvářejí vzduchové polštáře chránící prádlo před pádem do spodní části bubnu. Zabrání tak muchlání a vše vysuší jemně i velmi šetrně.

6.   SteamCareTM vás zbaví nutnosti žehlení

Parní program proti pomačkání vláken SteamCareTM zajistí, že nebudete muset vyprané a usušené prádlo ve většině případů ani žehlit. Využívá totiž zbytkovou vlhkost k tomu, aby vytvořil páru, která vlákna oživuje a narovnává. Díky tomu účinně předchází pomačkání oděvů. 

7.   Program WoolExcellence je přímo stvořený milovníky vlny

Pokud máte rádi vlněné deky a oděvy, určitě víte, že je nešetrné čištění může snadno poničit. Ne však se sušičkami Supreme Care! Ty totiž mají nejlepší program pro vlnu na trhu – WoolExcellence. Spočívá v kombinaci senzorové technologie s dynamickým prouděním vzduchu, pomalým otáčením bubnu a nízkou teplotou při sušení. Vlnu tak neničí, ale hýčká při každém sušení.

Zaujaly vás pračky a sušičky Supreme Care, jen váháte, kterou vybrat? Kontaktujte nás. Rádi vám pomůžeme online i přímo v naší prodejně v Praze.