AP Servis uvádí nové značky Indesit a Hotpoint

Od roku 1991 se značka AP Servis orientovala výhradně na prodej a servis amerických spotřebičů z rodiny Whirlpool Corporation: značek Whirlpool, Bauknecht a KitchenAid. Nabídku v roce 2015 rozšiřuje o nové výrobce z rodiny Whirlpool – praktický Indesit a stylový Hotpoint.

Rodina Whirlpool v Evropě stále posiluje

V 2. polovině roku 2014 zakoupila společnost Whirlpool Corporation většinová práva italského výrobce spotřebičů Indesit. Cíl byl jasný: významně posílit evropskou výrobu. Indesit byl totiž také spoluvlastníkem značky Hotpoint-Ariston, která se tak rovněž stala členem rodiny.

Nechte spotřebiče Indesit pracovat, zatímco vy žijete

Cílem italské společnosti Indesit je maximálně usnadnit svým zákazníkům práci v domácnosti. Hravým designem a inovativními funkcemi cílí především na mladé rodiny. Spotřebiče Indesit podávají skvělý výkon, ale stejně dbají i na úsporu životního prostředí. Portfolio zahrnuje všechny druhy bílé elektroniky od mikrovlnek po pračky a sušičky. Ročně si je pořídí více než 15 milionů zákazníků po celém světě.

Značka Hotpoint spojuje výbornou funkčnost s vybroušeným stylem

Výrobce Hotpoint chce nabídnout svým klientům ty nejlepší způsoby, jak využít kreativitu v kuchyni. Neustále pracuje na dalších inovacích pro pohodlné používání, perfektní výsledky i šetření přírodních zdrojů. O čisté linie a eleganci v každém detailu se stará světoznámý designer Makio Hasuike. Také Hotpoint nabízí kompletní vybavení do kuchyně od chladniček přes trouby až po drobné spotřebiče.

Proč nakoupit u AP Servisu

Díky více než 20letým zkušenostem s prodejem spotřebičů a úzké specializaci na bílou techniku z rodiny Whirlpool, vám dokážeme odpovědně pomoci s výběrem, údržbou i následným servisem kuchyňských pomocníků. Používáme a prodáváme pouze originální náhradní díly a příslušenství.

Chcete-li si prohlédnout spotřebiče z naší nabídky naživo, navštivte unikátní showroom AP Servisu s největším zastoupením značek Whirlpool, Bauknecht, KitchenAid, Hotpoint a Indesit na jednom místě.