Nová řada myček Whirlpool MaxiSpace s větším prostorem pro vaše nádobí

Whirlpool, jedna z největších společností v oblasti domácích spotřebičů, představila novou řadu myček s názvem MaxiSpace. Tyto myčky jsou navrženy tak, aby nabídly větší vnitřní prostor a zároveň zachovaly stejné vnější rozměry. To znamená, že se vám do myčky vejde více nádobí a přitom nezabere více místa v kuchyni.

Třetí zásuvka SpaceClean je jednou z hlavních výhod myček MaxiSpace. Tato zásuvka je dokonale navržena a nakloněna tak, abyste do ní mohli vkládat hrnky, misky i vysoké sklenice o průměru až 13 cm a uvolnit tak místo v prostředním koši pro další nádobí. Tato funkce se nachází pouze u vybraných modelů, takže se ujistěte, že si vyberete ten správný model pro vaše potřeby.

Další z hlavních výhod myček MaxiSpace je nízká hlučnost. Tyto myčky dosahují pouze 38 dB, což znamená, že jsou velmi tiché a nebudou rušit vaše domácí prostředí. Dalším benefitem je vynikající energetická třída B, která zaručuje sníženou spotřebu energie. To znamená, že si můžete být jisti, že vaše myčka bude šetřit vaše peníze i životní prostředí.

Další praktickou funkcí myček MaxiSpace je systém sušení NaturalDry. Tento systém využívá přirozeného proudění vzduchu k sušení nádobí. To znamená, že není potřeba používat žádné další sušící prostředky, což šetří vaše peníze a zároveň chrání životní prostředí.

NaturalDry

Pokud hledáte novou myčku, která nabídne více prostoru a současně bude šetřit vaše peníze a životní prostředí, pak jsou myčky MaxiSpace od společnosti Whirlpool tou správnou volbou. Tyto myčky nabízejí větší vnitřní prostor, nízkou hlučnost, vynikající energetickou třídu B, třetí zásuvku SpaceClean a systém sušení NaturalDry. Vyberte si ten správný model pro vaše potřeby a užijte si čisté nádobí bez starostí.

Ještě neplánujete nákup nové myčky a Vaše stará myčka ještě funguje, ale na koších se projevil zub času? Zvažte výměnu koše na nádobí, který můžete pro většinu starších modelů objednat v našem e-shopu náhradních dílů.