Představení poloprofesionální pračky na 15 kg prádla – Unboxing

Dnes si rozbalíme poloprofesionální pračku Whirlpool 3LWTW4815FW. Jedná se o pračku s kapacitou praní až na 15 kg prádla, která je vhodná pro náročné provozy, v nichž jsou při denním používání samozřejmostí dokonalé výsledky. Jedná se o provozy, jako jsou například penziony, wellness centra, restaurace, kempy a podobné provozy s většími požadavky na praní a sušení prádla.

Pračku je možné kombinovat s poloprofesionální sušičkou Whirlpool 3LWED4830FW.

Pokud provozujete malou firmu, která vyžaduje hodně prádla, jako je penzion, wellness centrum, restaurace nebo kemp, víte, jak důležité je mít spolehlivou a účinnou pračku. Whirlpool 3LWTW4815FW je poloprofesionální pračka, která je navržena tak, aby vyhovovala potřebám malých provozů s vysokými nároky na praní. V tomto článku se blíže podíváme na to, proč je 3LWTW4815FW skvělou volbou pro vaši firmu.

Whirlpool 3LWTW4815FW má kapacitu na 15 kg prádla v bubnu s objemem 99 litrů, což stačí na vyprání velkého množství oblečení nebo lůžkovin. Díky tomu je skvělou volbou pro malé podniky, které vyžadují časté praní prádla. Pokud jde o účinnost, tak pračka Whirlpool 3LWTW4815FW  má certifikaci Energy Star, což znamená, že splňuje přísné směrnice pro energetickou účinnost stanovené ministerstvem energetiky USA. Tato pračka spotřebuje méně vody a energie ve srovnání s jinými pračkami s horním plněním, což z ní činí volbu šetrnou k životnímu prostředí.

Poloprofesionální pračka Whirlpool 3LWTW4815FW má také řadu dalších funkcí a možností, díky kterým je skvělou volbou pro malé podniky.

Zde jsou některé z klíčových funkcí: 

  • Automatická kontrola hladiny vody: Stroj snímá velikost náplně a přidává příslušné množství vody, čímž šetří vodu i energii.
  • Deep Water Wash: Tato funkce přidává vodu navíc do pracího cyklu a zajišťuje, že silně znečištěné oblečení bude důkladně vyčištěno.
  • Cyklus rychlého praní: Stroj má rychlý cyklus praní, který dokáže vyprat malé dávky lehce znečištěného oblečení za pouhých 30 minut.
  • Dvoučinné míchadlo: Míchadlo má jedinečný design, který zajišťuje důkladné čištění oděvů bez zamotání nebo poškození. 

Whirlpool 3LWTW4815FW je skvělá poloprofesionální pračka, která je navržena tak, aby vyhovovala potřebám malých firem s vysokými nároky na praní. I když tento stroj vyžaduje k efektivnímu provozu přívod horké vody, nabízí řadu funkcí a možností, díky kterým je efektivní a spolehlivou volbou. Díky své velké kapacitě, energetické účinnosti a snadno použitelnému designu je pračka Whirlpool 3LWTW4815FW skvělou investicí pro každou malou firmu, která chce zefektivnit provoz své prádelny.

Jednou z klíčových vlastností Whirlpool 3LWTW4815FW je to, že pro efektivní provoz vyžaduje přívod teplé vody. Pokud vaše firma nemá přívod teplé vody, budete jej muset před použitím tohoto stroje nainstalovat.

Kompletní nabídku poloprofesionálních praček včetně modelů, které nevyžadují přívod teplé vody najdete zde