AP Spotřebiče rozšiřují nabídku o nové značky a kategorie zboží

Rok 2020 znamená pro AP Spotřebiče velkou změnu. Vyslyšeli jsme přání zákazníků a rozšiřujeme nabídku značek i sortiment domácích spotřebičů. Přidáváme chytré spotřebiče, gadgety a chytré prvky do chytrých domácností, včetně hlasových asistentů.

Po více než 20 letech úzké specializace na spotřebiče Whirlpool Corporation otevíráme další kapitolu – nově v nabídce najdete 10 dalších oblíbených značek a rozšířili jsme i kategorie produktů.

Proč tato změna?

Nechceme zákazníky omezovat pouze nabídkou rodiny Whirlpool Corporation. Naši zákazníci si zaslouží mnohem širší výběr. Proto rozšiřujeme nabídku o spotřebiče dalších oblíbených značek:

Zboží i nadále odebíráme výhradně od českých dodavatelů a z oficiálních zastoupení značek na tuzemském trhu.

Představení nových značek

Samsung

Značka „budoucnosti“ specializovaná na vybavení domácnosti i mobilní zařízení a IT. Spotřebiče spolu bravurně komunikují a dohromady dělají čest mottu „testováno pro život“.

marcel-strauss-5dV9bBU9e0s-unsplash

Electrolux

Jeden z největších producentů moderních domácích spotřebičů. Do jeho koncernu patří i AEG nebo Zanussi. Mezi nejprodávanější spotřebiče značky Electrolux patří dlouhodobě vysavače. V dnešní nabídce najdete také stejně spolehlivé velké i malé kuchyňské spotřebiče nebo klimatizace.

AEG

Výrobce s jednou z nejstarších historií na trhu spojil v roce 1996 divizi domácích spotřebičů se značkou Electrolux. Precizně zpracované spotřebiče pomáhají milionům lidí na světě s vařením, péčí o prádlo i mytím nádobí.

DZ Dražice

Největší český výrobce ohřívačů vody, pověstný precizním zpracováním a důrazem na zodpovědnost k životnímu prostředí.

Zanussi

Spotřebiče Zanussi usnadňují život tisícovkám domácností po celém světě. Snoubí italský design s kvalitou a šikovnými funkcemi.

Philco

Philco byla po dlouhé roky symbolem kvalitních elektrospotřebičů, především praček. Po několikaleté pauze na českém trhu však můžeme říci, že se vrací nejen na samotný trh, ale přímo na jeho výsluní.Produkty Philco totiž vynikají nejen vysokou kvalitou a vstřícností ke spotřebiteli, ale i šetrným přístupem k životnému prostředí.

LG

Značka LG nám již mnoho let nabízí výrobky spojené s vysokými hodnotami, výhodami, závazky a osobitými vlastnostmi, přesně podle jejího poselství “Life´s Good”. Nabízí nejen domácí spotřebiče, jako jsou třeba chladničky, ale i spotřební elektroniku, prostředky moderní komunikace, řešení komponentů pro vozidla nebo ucelená podniková řešení. 

DeLonghi

Když se řekne DeLonghi, vybavíme si kávovary a další domácí spotřebiče zpříjemňující život a usnadňující nejen práci v kuchyni, ale i péči o domácnost. Nejznámějšími výrobky společnosti De'Longhi jsou nejen zmiňované kávovary, také klimatizace a přístroje na výrobu zmrzliny. Velmi dobře je tato značka známá zejména precizním zpracováním a designem svých výrobků. 

Franke

Švýcarská společnost Franke je tradičním výrobcem ucelených kuchyňských systémů od dřezu s baterií až po troubu. Její historie již přesahuje sto let. V její nabídce najdete vše, co do kuchyní patří, a vůbec nemusí jít o elektro. V AP spotřebiče však najdete zejména tu část sortimentu značky Franke, která ke svému provozu elektřinu vyžaduje.

Miele

V mnoha zemích je německá značka Miele nejuznávanější značkou v oboru. Je synonymem kvality, funkční techniky a skvělé propracovanosti každého detailu. Přestože patří ke značkám s vyšší cenovkou, tak právě díky kvalitě si myčky, pračky a další spotřebiče Miele stále častěji nacházejí cestu do českých domácností.

tracey-hocking-sUTjF7ckvAM-unsplash - kopie

Sencor

Původně japonská a v současnosti evropská značka Sencor se na trhu s domácími spotřebiči a s elektronikou zabydlela již před mnoha lety. Zákazníky zaujme zejména šíří své nabídky, kde bychom našli okolo tisícovky jejích produktů z kategorií domácí spotřebiče (např. kuchyňské roboty, mixéry, vysavače, žehličky) a spotřební elektronika.

Philips

Nizozemská firma Philips se od počátku zaměřuje na trh elektroniky a elektrotechniky, přičemž dnes má tradici dlouhou téměř 130 let. V současnosti jde o značku, která je lídrem na zdravotnickém trhu, ovšem široké portfolio nabízí i běžným spotřebitelům. Do popředí zájmu se dostala nejen díky řadě Philips Avent určené pro rodiny s dětmi, ale také díky chytrému osvětlení Philips Lighting nebo produktům určeným pro péči o tělo a zdraví. 

Nové kategorie zboží v nabídce

Na přání zákazníků tak díky novým značkám přidáváme do nabídky nové kategorie zboží:

Samozřejmostí zůstává možnost záručního i pozáručního servisu pro značku Whirlpool a nákupu originálních náhradních dílů k celému sortimentu.

the-creative-exchange-cpIgNaazQ6w-unsplash

Chytrá „Smart“ domácnost a IoT

Zajímáte se stejně jako my o novinky v oblasti chytré domácnosti? Speciálně zakládáme tuto kategorii vychytávek pro snazší život. Chcete u nás nabízet své produkty z této kategorie? Neváhejte nám napsat nebo zavolat.

Kategorie “Smart” je rozdělena na “Chytré spotřebiče” a “Chytré osvětlení”. Mezi chytrými spotřebiči najdete smart pračky, myčky, horkovzdušné trouby, mikrovlnné trouby a jiné konektivní spotřebiče, které se snadno ovládají za pomoci smartphonů a tabletů, do kterých si uživatel stáhne bezplatné aplikace přímo od výrobce. 

Aplikace není nutno nijak složitě vyhledávat na internetu. Soustřeďují se totiž v App Store (pro iPhony a iPady s iOS) nebo v Google Play (pro telefony a tablety s Androidem). Třeba pro spotřebiče Whirlpool a AEG jde o aplikaci 6th Sense pro iOS a 6th Sense pro Android.

kolar-io-PTDaKasR_p4-unsplash - kopie

V nabídce jsou i malé chytré spotřebiče, gadgety, doplňky nebo hlasoví asistenti, kteří pomohou řídit celou chytrou domácnost jen hlasovými povely nebo předem naprogramovanými kroky. Také odpoví na položené otázky typu: Jaké úkoly mám dnes ještě v kalendáři? Budu dnes potřebovat deštník?  

Samostatnou kategorií, o kterou byla nabídka našeho obchodu také rozšířena, je chytré osvětlení značky Philips Hue, se kterým si užijete zcela jinou dimenzi osvětlení vaší domácnosti. Martin Slanina, Business development Manager Philips CR, doporučuje: “Chcete vyzkoušet kouzlo osvětlení Philips Hue? Vše, co potřebujete, je Starter Kit nebo samostatný Bridge, dále Philips Hue aplikaci na chytrém telefonu nebo tabletu. Zapojení i párování je velmi snadné, odměnou je vám možnost měnit doma atmosféru i možnost zvýšené ochrany domova.” My jen dodáváme, že chytré žárovky můžete ovládat i hlasově, skrze hlasového asistenta. 

Držet krok s vývojem chytrých technologií není snadné. Ale abychom mohli zákazníkům nabízet to nejlepší z trhu pro chytrou domácnost a IoT, pravidelně se účastníme specializovaných veletrhů, jako jsou CES (2018), Eurocucina (2016 a 2018) nebo IFA (2016), odkud přivážíme nejčerstvější novinky. 

Informace pro stávající zákazníky

URL adresa našeho e-shopu se mění z www.spotrebice-whirlpool.cz na www.apspotrebice.cz. Během pár dní ukončíme technickou podporu původního e-shopu. Stávající zákazníky prosíme o změnu hesla. Z důvodů ochrany dat je nepřenášíme na nové stránky.

Vyberte si v e-shopu nebo na prodejně

Nakupujete spotřebiče raději osobně? Stavte se v našem showroomu v centru Prahy. Na více než 100 m2 tu najdete vystavené nejoblíbenější modely všech nabízených značek. Zkušení specialisté vám pomohou najít ten pravý domácí spotřebič podle vašich požadavků. U větších pomocníků není problém domluvit nákup na zkoušku.

Chcete vědět o novinkách a akcích jako první?

Sledujte nás na Facebooku a přihlaste se k odběru našeho newsletteru. 1× měsíčně získáte přehled toho nejzajímavějšího z akčních nabídek.