Nová generace Total No Frost™ chladniček: Po námraze ani vidu

Značka Whirlpool uvádí na český trh dlouho očekávanou novinku – ledničky a mrazáky s funkcí Total No Frost. Nejenže je nemusíte ručně odmrazovat, námraza s touto technologií dokonce vůbec nevzniká.

Vylepšený 6. smysl Fresh Lock hlídá stálou teplotu bez výkyvů

Oblíbený 6. smysl, který značka Whirlpool zavedla jako první na trhu, jde u nových ledniček ještě dál – díky konstantnímu proudění vzduchu Multiflow zajišťuje rovnoměrné chlazení uvnitř celého spotřebiče. Stálá teplota bez výkyvů zajistí delší čerstvost potravin umístěných na všech poličkách, v zásuvkách i dvířkách ledničky.

Výhody funkce Fresh Lock u nových ledniček Whirlpool

Senzorová technologie je natolik citlivá, že v podstatě „uzamkne“ stálou vnitřní teplotu bez ohledu na vnější vlivy.

  • Nejpřirozenější způsob uchování potravin.
  • Na stěnách ledničky ani potravinách se nesráží voda, a nesnižuje tak kvalitu potravin.
  • Stálá teplota a vlhkost eliminuje tvorbu bakterií, plísní a nepříjemného zápachu.
  • Dojde-li k výkyvu teploty například vlivem otevření dvířek, citlivé senzory to ihned zaznamenají a změnu vyrovnají tak rychle, že to čerstvost potravin neovlivní.

Technologie Total NoFrost™ a Freeze Lock v mrazáku: Už žádné namrazování stěn ani jídel

Stálé a rovnoměrné proudění vzduchu uvnitř mrazáku zabraňuje „pocení“ stěn a vzniku jakékoli námrazy. Seškrabávání ledu z balíčků masa nebo zeleniny se tak stává minulostí.

Díky stálé mrazicí teplotě nedochází ani k částečnému rozmrazení povrchu potravin při otevření dvířek. Vaše ledové kostky nebo zmrzlina zůstanou stejně čerstvé jako v den, kdy jste si je přivezli. Žádné ledové krystalky, žádná ztráta chuti.

Invertorový motor a přehledné elektronické ovládání

Výkonný motor eliminuje jakékoli vibrace a nepříjemné zvuky, které starší spotřebiče vydávaly. Nové ledničky Whirlpool se tak hodí i do spojených kuchyní s obývacím pokojem nebo otevřených prostorů. Chcete-li uspořit maximum nákladů a zároveň chránit naši planetu, volte modely v nejvyšší energetické třídě A+++. Oproti druhé nejvyšší třídě A++ mívá až o třetinu nižší spotřebu.

U vybraných modelů oceníte přehledné elektronické ovládání přímo na čelním panelu chladničky – snížit nebo naopak přidat teplotu v chladicí i mrazicí části tak můžete bez otevření dvířek a zbytečného plýtvání energií.

Oblíbenou přihrádku Fresh Box 0° doplňuje Fresh Box Plus

whirlpool-lednice-2

Chladicí přihrádka s nižší teplotou kolem 0 °C si získala oblibu nejen u milovníků čerstvých ryb, sushi nebo masa. U nejmodernějších chladniček Whirlpool nad ní nově najdete zásuvku Fresh Box Plus – s ideálními podmínkami pro skladování zeleniny a ovoce. Oddělením potravin zamezíte i zbytkovému mísení vůní.

Kterou beznámrazovou ledničku vybrat?

Nová řada Total NoFrost™ chladniček Whirlpool nabízí řešení do každé kuchyně. V nabídce najdete jak velké vícedveřové modely, tak i drobné ledničky pro malé domácnosti. Samozřejmostí jsou různá designová a barevná řešení.

Za všechny vybíráme:

  • Americká lednice Whirlpool WQ9 E1L: Nádherná čtyřdveřová chladnička s 384litrovou chladicí a 207litrovou mrazicí částí. Prostorná, přehledná a tichá.
  • Chladnička Whirlpool WTNF 83Z MX H: Zrcadlově nerezová novinka z řady Total NoFrost™ se vejde i do menších kuchyní. Díky nejvyšší energetické třídě A+++ ročně spotřebuje jen 181 kWh energie.
  • Chladnička Whirlpool WNF8 T2I W: „Lidovka“ v kategorii Total NoFrost™ v energetické třídě A++ se spotřebou 271 kWh.

Váháte, která Total NoFrost™ chladnička bude pro vaši kuchyň nejlepší? Napište nám, nebo zavolejte na +420 227 191 733. Rádi pomůžeme.