Jak dobře znáte AP Servis? Vyhrajte ikonický robot KitchenAid Artisan Mini

Zpracováváte letošní bohatou úrodu jahod, třešní a meruněk a hodil by se vám šikovný pomocník? Zahrajte si o legendární kuchyňský robot KitchenAid Artisan v praktické mini verzi.

Tentokrát si zahrajeme o legendární kuchyňský robot, který pomáhá hospodyňkám z celého světa už přes 100 let. V praktické mini verzi je o 25 % menší a lehčí, ale rozhodně neméně šikovný.

Tichý zinkový motor s 200otáčkovým výkonem a 10 rychlostmi se postará o bleskovou a precizní přípravu těsta, bramborové kaše, majonézy, omáčky i polevy. Díky univerzální zdířce na příslušenství robot v mžiku proměníte na výkonný mlýnek na maso, lis na citrusy nebo výrobník těstovin.

Hrajeme o robot KitchenAid Artisan Mini v modré barvě – tedy barvě AP Servisu.

kitchenaid_mini_modra

K robotu dále dostanete

  • 3,3litrovou mísu z broušené nerez oceli se saténovým povrchem – pojme až 1,8kg těsto. Hotové dobroty v ní rovnou můžete i skladovat.
  • Šlehací metlu – perfektní ke šlehání vajec, majonéz nebo omáček.
  • Hnětací hák –  ideální na kynutá těsta.
  • Plochý šlehač – skvělý na bramborovou kaši, „tužší“ těsta či polevy.

Zapojte se do hry na Facebooku nebo Twitteru

  1. Sledujte náš profil na Facebooku nebo Twitteru.
  2. Do komentářů pod soutěžní příspěvek napište svou odpověď na otázku:

Kolikáté výročí oslaví letos AP Servis na českém trhu?

A to je vše! Teď už se jen těšte na výsledky.

Pravidla v kostce

Soutěž probíhá na Facebooku a Twitteru AP Servisu do 15. července 2018. Výherce vylosujeme a oznámíme na sociálních sítích v nejbližších dnech.

Účastí souhlasíte se zpracováním svých osobních údajů pro účely této hry. Pořadatel si vyhrazuje právo účastníky vyřadit účastníky s prázdnými nebo falešnými profily na sociálních sítích. Zaměstnanci a obchodní partneři společnosti AP Servis, s. r. o., jsou ze soutěže automaticky vyřazeni. Účastí v soutěži nevzniká právní nárok na výhru.

Přejeme hodně štěstí!