Praní s FreshCare+: Užijte si svěží, voňavé prádlo změkčené parou

Nové pračky Whirlpool řady FreshCare+ se postarají o to, že vyndáte prádlo nejen dokonale čisté a voňavé, ale i jemně provzdušněné. Zjistěte, jak tato šikovná novinka funguje.

Zapomenuté prádlo v pračce? Odteď žádný problém

Výrobci domácích spotřebičů nám chtějí maximálně usnadnit každodenní život. Tentokrát mysleli na zapomnětlivce, kteří nechávají mokré prádlo v bubnu. Nový systém FreshCare+ totiž udrží prádlo svěží a voňavé až 6 hodin po doprání díky jemnému provzdušňování parou a speciálním pohybům bubnu.

Nový systém provzdušňování parou:

  • Prádlo změkčí a osvěží.
  • Udrží správnou úroveň vlhkosti v bubnu až po dobu 6 hodin.
  • Brání růstu bakterií, které způsobují typický zápach „zapomenutého“ prádla.

Jak cyklus FreshCare+ funguje?

Funkci FreshCare+ jednoduše zvolíte rovnou při nastavování programu, nebo kdykoli v jeho průběhu. Po doprání automaticky zahájí jemné obousměrné pohyby bubnu kombinované s pravidelným vstřikováním páry ze spodní části. Díky tomu vzduch v pračce neustále cirkuluje až do doby, než si oblečení vyzvednete.

Speciální pohyby bubnu šetří vlákna i barvy

Funkci FreshCare+ doplňuje u nových praček Whirlpool technologie SoftMove. Jde o sadu celkem 6 různých pohybů bubnu, které pračka střídá podle aktuální fáze praní a vložené náplně. Cyklus se tak přizpůsobuje na míru konkrétním tkaninám.

Díky speciálním pohybům bubnu:

  • Prací prostředek pronikne hlouběji do vláken a zároveň se snáze vypláchne v závěrečné fázi praní.
  • Stačí nastavit nižší teploty než u starších modelů – klidně jen 15 °C a perete efektivně.
  • Zůstávají barvy dlouho stejně zářivé, jako když jste oblečení koupili.

Bez výkonného motoru to nejde

freshcare-pracky-3-

Klasický řemenový pohon už dávno nahradily centrálně řízené elektromotory. Pračky FreshCare+ disponují vysoce spolehlivým a tichým motorem SenseInverter. Invertorový bezkontaktní pohon eliminuje i sebemenší tření a vibrace. Praní tak téměř neuslyšíte a motor léta poběží jako nový. Navíc ušetří až 30 % energie ve srovnání s jinými pračkami v energetické třídě A+++.

Za spolehlivostí motoru si výrobce stojí natolik, že na něj poskytuje prodlouženou 10letou záruku. Stačí spotřebič registrovat na stránkách značky Whirlpool.

Další výhody FreshCare+ praček

freshcare-pracky-2-

  • 6. smysl: Automaticky řídí teplotu a množství použité vody i výkon motoru podle množství a savosti vloženého prádla.
  • Clean+ funkce: Vyberte si ze 3 intenzit praní podle stupně zašpinění.

Všechny FreshCare+ pračky nabízejí 14 pracích programů pro všechny běžné typy tkanin. Mají 6. smysl a účinně perou už při 15 °C.

Chcete poradit s výběrem? Jsme tu pro vás na telefonu, mailu i sociálních sítích.